Teams

Heren Azorean High

Het herenteam van de Azorean High bestaat uit sportieve bikkels die 2 keer per week fanatiek trainen om een goed resultaat neer te zetten tijdens de wedstrijden. Zij roeien al jaren mee in de top van Nederland. Na de wedstrijd is er natuurlijk ruimte voor een gezellig drankje met elkaar. Kenmerken van dit team: sportmannen met doorzettingsvermogen, de wil om te winnen en teamspirit. Neem voor meer informatie contact op met:
Bas Langeweg, 06-38757233

 

Dames Azorean High

Het damesteam van de Azorean High is een enthousiast, gezellig maar bovenal fanatiek team. Het team is in juni 2018 ontstaan uit dames van de mixteams en nieuwe cursisten. Na een jaar geroeid te hebben in de 1e klasse is het team gepromoveerd naar de hoofdklasse. Het streven is om daar bij de top 10 te eindigen. Met een flinke dosis inzet, doorzettingsvermogen, teamspirit, winnaarsmentaliteit en humor moet dat toch lukken. Voor meer informatie over dit team kun je contact opnemen met:
Klasina Koekebakker-Ouwehand, 06-41637930

 

Heren Bacchus

Het herenteam van de Bacchus is ontstaan uit de instapcursus 2019. Na de Kaagrace hadden de heren de smaak te pakken. Aangevuld met oud-leden is dit gezellige maar fanatieke herenteam zich aan het klaarstomen voor het nieuwe wedstrijdseizoen. En met succes, want tijdens de Zwartewaterrace 2020 werd de 1e prijs in de 2e klasse heren veroverd door de mannen.
Voor meer informatie over dit team neem je contact op met
Gert Jan van Zuijlen, 06 47940440

 

Mixteam ThussenUit

Het mixteam van de ThussenUit bestaat uit enthousiaste en fanatieke dames en heren en is misschien wel het gezelligste roeiteam van de Nederlandse sloepenvloot. Dit wedstrijdteam komt uit in de 2e klasse heren (gemengde teams roeien in de herenklasse) van de Federatie Sloeproeien Nederland (FSN). Er worden ongeveer 7 wedstrijden per jaar geroeid. Deze worden begin va het wedstrijdseizoen door het team uitgekozen. Wil je meer weten over dit team, stuur dan een mail naar info@rvferox.nl
ter attentie van Coby Ouwehand

Presentielijst dinsdag / Presentielijst zaterdag /
Wedstrijdagenda ThussenUit

Mixteam Bacchus

Het mixteam van de Bacchus bestaat uit een gezellige mix van dames en heren. Gemiddeld roeien ze 6 wedstrijden per jaar, waaronder de HT (Harlingen-Terschelling). Winnen is niet het doel, maar een goede tijd neerzetten is het streven!  Met de juiste inzet, teamspirit en enthousiasme kom je een heel eind.
Voor meer informatie over dit team neem je contact op met
Arthur Appelo, arthur.appelo@outlook.com

 

Recreanten

De recreanten bestaan uit een gezellige groep dames en heren van verschillende leeftijden. Ze roeien in de periode half maart tot half oktober wekelijks op de woensdagavond. In het algemeen wordt er 1 à 1,5 uur geroeid, waarna er altijd wordt afgesloten met een kopje koffie in het botenhuis. Het eind van het seizoen sluiten ze meestal af met een etentje in een lokaal restaurant. Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met:
Aad Langeweg 06-37544464

Presentielijst training

 

Ook traint een groep recreanten op woensdag- en vrijdagavond. Wil je meer informatie over deze trainingen. Neem dan contact op met Gijco Rijneveld via tel. 06 20139051.

Kittens

Deze gezellige jongeren zijn als <27 team opgestart. Inmiddels heeft dit team zicht uitgebreid met 27+-ers en gaan ze door het leven onder hun wedstrijdnaam Exploding Kittens (binnen Ferox staan zij bekend als de Kittens). De trainingen zijn pittig maar daarna is er zeker ruimte voor gezelligheid. Wil je een keer meetrainen. Neem dan contact op met
Ricardo Vliegenhart
06 41781660

Woensdag: 19:30 uur

Veteranen

Ons Veteranenteam kom op vrijdagmorgen om 10.00 uur in actie.  Het team roeit ontspannen een uurtje in de prachtige omgeving van Katwijk. Goed voor de spieren, conditie en de sociale contacten. De training wordt gezellig afgesloten met een bakje koffie of thee in de roeiaccommodatie.
Heb je interesse om aan te sluiten? Meld je dan aan voor een proeftraining en vermeld bij opmerkingen: Veteranenteam. Of neem contact met
Aad via 06 37544464 of Teun via 06 57096919.

Vrijdag: 10.00 uur