Teams

Heren Azorean High

Het herenteam van de Azorean High bestaat uit sportieve bikkels die 2 keer per week fanatiek trainen om een goed resultaat neer te zetten tijdens de wedstrijden. Zij roeien al jaren in de top van Nederland. Na de wedstrijd is er natuurlijk ruimte voor een gezellig drankje met elkaar. Kenmerken van dit team: sportmannen met doorzettingsvermogen, de wil om te winnen en teamspirit. Neem voor meer informatie contact op met:
Bas Langeweg, 06-38757233

dinsdag 19.30 uur / zaterdag 7.30 uur

Dames Azorean High

Het damesteam van de Azorean High is een enthousiast, gezellig maar bovenal fanatiek team. Inmiddels roeit dit team alweer enkele jaren in de hoofdklasse. Het streven is om in de top 10 te eindigen. Met een flinke dosis inzet, doorzettingsvermogen en teamspirit lukt dat ook. In 2021 greep het team met een 4e plaats in het (landelijke) Algemeen Klassement van de FSN nét naast een podiumplek. Voor meer informatie over dit team kun je contact opnemen met:
Klasina Koekebakker-Ouwehand, 06-41637930

maandag 19.30 uur / donderdag 19.30 uur

Boys of Summer

Dit gezellige en fanatieke herenteam is goed op stoom dit nieuwe wedstrijdseizoen. Dit jaar werd zowel bij “Vechten op de Vecht” als de Utrechtse grachtenrace de 3e prijs in de 1e klasse heren veroverd door de mannen. Ook werd al een 2e plaats in het kuikenklassement behaald. Zij roeien in de Bacchus en in de Mighty Mo
Voor meer informatie over dit team neem je contact op met:
Gert-Jan van Zuijlen, 06 47940440

dinsdag 19.30 uur / zaterdag 8.30 uur

Mixteam Thussenuit

Het mixteam van de Thussenuit bestaat uit enthousiaste en fanatieke dames en heren en is misschien wel het gezelligste roeiteam van de Nederlandse sloepenvloot. Dit wedstrijdteam komt uit in de 2e klasse heren (gemengde teams roeien in de herenklasse) van de Federatie Sloeproeien Nederland (FSN). Er worden ongeveer 7 wedstrijden per jaar geroeid. Deze worden begin van het wedstrijdseizoen door het team uitgekozen. Er wordt getraind van maart t/m oktober. Wil je meer weten over dit team, stuur dan een mail naar info@rvferox.nl
ter attentie van Coby Ouwehand

dinsdag 19.30 uur / zaterdag 8.00 uur

Presentielijst dinsdag / Presentielijst zaterdag
Wedstrijdagenda Thussenuit

Mixteam Bacchus

Het mixteam van de Bacchus bestaat uit een gezellige mix van dames en heren. Gemiddeld roeien ze 6 wedstrijden per jaar, waaronder de HT (Harlingen-Terschelling). Winnen is niet het doel, maar een goede tijd neerzetten is het streven!  Met de juiste inzet, teamspirit en enthousiasme kom je een heel eind.
Voor meer informatie over dit team neem je contact op met
Arthur Appelo, arthur.appelo@outlook.com

maandag 19.30 uur / donderdag 19.30 uur

Recreanten

De recreanten bestaan uit een gezellige groep dames en heren van verschillende leeftijden. Er wordt van half maart tot half oktober wekelijks geroeid op de woensdagavond. In het algemeen wordt er 1 à 1,5 uur geroeid, waarna er altijd wordt afgesloten met een kopje koffie in het botenhuis. Er wordt van maart t/m/ oktober getraind. Het eind van het seizoen sluiten ze meestal af met een etentje in een lokaal restaurant. Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met:
Aad Langeweg 06-37544464

woensdag 19.30 uur

Presentielijst training

woensdag – vrijdag recreanten

Ook traint een groep recreanten op woensdag- en vrijdagavond. Wil je meer informatie over deze trainingen. Neem dan contact op met Henk Vliegenthart via tel. 06-57346374

woensdag 19.30 / vrijdag 19.30 uur

Kittens

Deze gezellige jongeren zijn als <27 team opgestart. Inmiddels heeft dit team zicht uitgebreid met 27 plussers en gaan ze door het leven onder hun wedstrijdnaam Exploding Kittens (binnen Ferox staan zij bekend als de Kittens). De trainingen zijn pittig maar daarna is er zeker ruimte voor gezelligheid. Wil je een keer meetrainen. Neem dan contact op met
Ricardo Vliegenhart via tel. 06-41781660

Woensdag 19:30 uur

Veteranen

Ons Veteranenteam komt op vrijdagochtend in actie.  Het team roeit ontspannen een uurtje in de prachtige omgeving van Katwijk. Goed voor de spieren, conditie en de sociale contacten. De training wordt gezellig afgesloten met een bakje koffie of thee in de roeiaccommodatie.
Wil je bij dit leuke team roeien, neem dan contact met
Aad via 06-37544464 of Teun via 06-57096919

Vrijdag 10.00 uur

Heb je interesse om aan te sluiten bij een van deze teams? Meld je dan aan voor een proeftraining via onderstaande button.

Of word direct lid via deze link