Teams

Heren Azorean High

Het herenteam van de Azorean High bestaat uit sportieve bikkels die 2 keer per week fanatiek trainen om een goed resultaat neer te zetten tijdens de wedstrijden. Zij roeien al jaren in de top van Nederland. Na de wedstrijd is er natuurlijk ruimte voor een gezellig drankje met elkaar. Kenmerken van dit team: sportmannen met doorzettingsvermogen, de wil om te winnen en teamspirit. Neem voor meer informatie contact op met:
Bas Langeweg, 06-38757233

dinsdag 19.30 uur / zaterdag 7.30 uur

Dames Azorean High

Het damesteam van de Azorean High is een enthousiast en gezellig team. Dit team roeide enkele jaren in de hoofdklasse. Met een flinke dosis inzet, doorzettingsvermogen en teamspirit zijn ze succesvol gebleken. In 2021 en 2022 greep het team met een 4e plaats in het (landelijke) Algemeen Klassement van de FSN nét naast een podiumplek. In 2023 komt het team op eigen verzoek uit in de vrije klasse. Voor meer informatie over dit team kun je contact opnemen met:
Kathinka de Ruiter, 06-41637930

maandag 19.30 uur / donderdag 19.30 uur

Boys of Summer – Mighty Mo

Dit gezellige en fanatieke herenteam is goed op stoom.
In 2022 werden de mannen na een spannende competitie 3e in de 1e klasse van het FSN klassement. In het kuikenklassement (een aparte competitie voor kuikensloepen) stonden zij vorig jaar op de hoogste trede van het erepodium .
Voor meer informatie over dit team neem je contact op met:
Gert-Jan van Zuijlen, 06 47940440

dinsdag 19.30 uur / zaterdag 8.30 uur

Mixteam Thussenuit

Het mixteam van de Thussenuit bestaat uit enthousiaste dames en heren en is misschien wel het gezelligste roeiteam van de Nederlandse sloepenvloot. Dit wedstrijdteam komt uit in de 2e klasse heren (gemengde teams roeien in de herenklasse) van de Federatie Sloeproeien Nederland (FSN). Er worden ongeveer 7 wedstrijden per jaar geroeid. Deze worden begin van het wedstrijdseizoen door het team uitgekozen. Er wordt getraind van maart t/m oktober. Wil je meer weten over dit team, stuur dan een mail naar info@rvferox.nl
ter attentie van Coby Ouwehand

dinsdag 19.30 uur / zaterdag 8.00 uur

Presentielijst dinsdag / Presentielijst zaterdag
Wedstrijdagenda Thussenuit

Mixteam Bacchus

Het mixteam van de Bacchus bestaat uit een mix van dames en heren. Gemiddeld roeien ze 6 wedstrijden per jaar, waaronder de HT (Harlingen-Terschelling). Winnen is niet het doel, maar een goede tijd neerzetten is het streven!  Met de juiste inzet, teamspirit en enthousiasme kom je een heel eind.
Voor meer informatie over dit team neem je contact op met
Arthur Appelo

maandag 19.30 uur / donderdag 19.30 uur

Recreanten

De recreanten bestaan uit een gezellige groep dames en heren van verschillende leeftijden. Er wordt van half maart tot half oktober wekelijks geroeid op de woensdagavond in de Thussenuit. In het algemeen wordt er 1 à 1,5 uur geroeid, waarna er wordt afgesloten met een kopje koffie in het botenhuis. Het eind van het seizoen sluiten ze meestal af met een etentje in een lokaal restaurant. Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met:
Aad Langeweg 06-37544464 of met Johanna Paauw

woensdag 19.30 uur

Presentielijst training

Recreanten II

Ook in de Bacchus traint een groep recreanten op woensdag. Wil je meer informatie over deze trainingen. Neem dan contact op met Henk Vliegenthart via tel. 06-57346374

Woensdag 19:30 uur

Veteranen

Ons Veteranenteam komt op vrijdagochtend in actie.  Het team roeit ontspannen een uurtje in de prachtige omgeving van Katwijk. Goed voor de spieren, conditie en de sociale contacten. De training wordt gezellig afgesloten met een bakje koffie of thee in de roeiaccommodatie.
Wil je bij dit leuke team roeien, neem dan contact met
Aad via 06-37544464 of Teun via 06-57096919

Vrijdag 10.00 uur

Heb je interesse om aan te sluiten bij een van deze teams? Meld je dan aan voor een proeftraining via onderstaande button.

Of word direct lid via deze link