Wijziging corona maatregelen

QR code niet nodig voor de buitensport, wel voor toegang binnenruimtes

Om de verspreiding van het coronavirus te beperken, is het belangrijk dat iedereen de bekende basisregels blijft volgen.

In de persconferentie d.d. 2 november is aangekondigd dat de preventieve maatregelen tegen verspreiding van het COVID19-virus worden aangescherpt. Hoewel het aankondigde toegangsbewijs bij sporten niet verplicht wordt voor de amateursport in de buitenlucht moet de verplichte QR code vanaf 6 november wel getoond worden voor toegang tot de binnenruimtes.  Het coronatoegangsbewijs krijg je door je te laten vaccineren of testen.

Wat betekent dit voor Ferox

  • Roeien is zonder toegangsbewijs mogelijk. Volg wel de bekende basisregels en bescherm je mederoeiers door thuis te blijven bij klachten.
  • Je bent van harte welkom in de binnenruimtes na het laten controleren van je QR code door je (vervangend) teamcaptain of een bestuurslid. Vergeet niet je QR code en ID mee te nemen naar een training, vergadering of activiteit.

We rekenen op jullie begrip en medewerking.

Voor degenen die het roeiseizoen afgesloten hebben, veel plezier bij de etentjes en succes met eventueel onderhoud van de sloep. We zien jullie graag bij de veiligheidsavond, ALV of andere activiteiten. Meer info volgt via je mail,  de website of in ’t Sloepie.