Workshop Sloeproeien (3-delig)

Roeivereniging Ferox organiseert van vrijdag 9 t/m 23 september om 19.30 uur een 3-delige Workshop Sloeproeien in Katwijk, Roversbrugpad 6.

Sloeproeien is een stoere duursport waarbij je in teamverband werkt aan je techniek, spierkracht en conditie, terwijl je in de buitenlucht geniet van de steeds wisselende omgeving.

Tijdens de 3-delige workshop maak je kennis met de roeisloep, de benodigde materialen en leer je de commando’s en de techniek om de roeisloep voort te bewegen. Je ervaart al snel hoe leuk sloeproeien is als je de slag te pakken hebt. Ook leer je Roeivereniging Ferox beter kennen, want we sluiten de training gezellig af met een bakje koffie of thee in de roeiloods.

Wil je ook je krachten meten met de elementen van de natuur en ben je niet bang om op de blaren te zitten? Probeer deze stoere sport dan uit tijdens de 3-delige Workshop Sloeproeien bij Roeivereniging Ferox (VOL=VOL).
Kosten: €15,-

LET OP! DE WORKSHOP ZIT VOL
Aanmelden kan alleen voor de reservelijst. We nemen contact met je op als er een plek vrij komt. Je hoeft dan pas de inschrijfkosten te voldoen.

MELD JE AAN VOOR DE RESERVELIJST

Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via tel. 0620139051. Kijk ook eens rond op onze website.

We verwelkomen je graag bij de workshop.

Workshop Sloeproeien