In memoriam Netty van Dijk

 

Het droevige nieuws heeft ons bereikt dat Netty van Dijk dinsdag 24 mei 2022 is overleden. 

We herinneren Netty als een positief en goedlachs lid, met een groot verenigingsgevoel, waarin respectvol met elkaar omgaan en naar elkaar omkijken een belangrijke rol speelde. Ze was altijd vrolijk, vond alles gezellig en stond vooraan als er iets geregeld moest worden.

Al vanaf de oprichting van Ferox was zij via Kees betrokken bij de vereniging. In 2014 werd ze lid en roeide ze in de Thussenuit.  In 2018, met de oprichting van de Azorean High dames, kwam haar wens uit om in een damesteam te roeien. Wat was ze blij met de 1e plaats bij haar geliefde wedstrijd op Het Veerse Meer en de recordtijd bij MPM. Daarmee werd in 2019 de 3e plaats in de competitie gehaald, met een promotie naar de hoofdklasse. Stralend als altijd stond ze op het podium.

De laatste wedstrijd, waarin ze voor haarzelf streed, heeft ze uiteindelijk niet mogen winnen. Ondanks haar positieve en moedige instelling heeft zij deze zware en oneerlijke strijd moeten opgeven. In deze tijd hield ze toch vast aan de mooie dingen van het leven, was ze betrokken bij de vereniging en haalde ze kracht uit het aandacht hebben voor anderen.

Als vereniging zijn we dankbaar voor de jaren die Netty enthousiast lid is geweest en wat ze voor ons heeft mogen betekenen. Een mooi, warm en vooral lief persoon is veel te vroeg van ons heengegaan. Zoals ze zelf schreef: “We hebben met elkaar goede herinneringen gemaakt, ik heb genoten. Koester deze…”.

Zo zal ze voor altijd een prachtige en dierbare herinnering zijn.

We wensen Kees, de (klein)kinderen, familie en dierbaren heel veel sterkte en kracht toe met het verlies van hun lieve Netty.

Via deze link is het mogelijk om een condoleancebericht achter te laten