Vacature bestuurslid

Roeivereniging Ferox is een enthousiaste, gezellige sloeproeivereniging waar iedereen zich welkom voelt en waar ieder op eigen niveau wordt uitgedaagd. Er is ruimte voor zowel wedstrijdroeiers als recreanten. Van een intensieve, fanatieke training tot een uurtje sporten…. het kan allemaal. Het sociale contact en de gezelligheid speelt een grote rol.

Om de vereniging goed te laten draaien is er aandacht nodig voor de leden, teams, trainingen, communicatie, contributie en lidmaatschap, veiligheid, sponsoring en nog veel meer.

In verband met het aftreden van één van de bestuursleden zoeken wij vanaf de ALV, welke gehouden werd op 29 januari 2022, een nieuw bestuurslid.

Vind jij het leuk om allerhande zaken op te pakken, samen met je collega bestuursleden?

Ben je benaderbaar, open en ga je een goed gesprek niet uit de weg? Krijg je energie van het ontwikkelen van mensen/de vereniging en heb je creatieve, innovatieve ideeën om de vereniging te laten groeien en bloeien?

Mail dan  naar secretaris.rvferox@gmail.com. We maken graag kennis met je. Ook voor meer informatie kun je ons benaderen.

Het bestuur